lauantai 3. elokuuta 2013

Savaway-botanical

Osallistuin ensimmäistä kertaa fb:n ompeluryhmän perjantai-illan haasteeseen. Ideana on ommella klo 21-23 välisenä aikana tuotos ennalta annetun aiheen mukaan.
Tällä kertaa haasteena oli kasvikuntaa. Ideoida saa ennen määräaikaa, tarvikkeet ja kaavat saa haalia esille, mutta kankaita saa silputa vasta klo 21 ja klo 23 tulee olla valmista.
Lisähaasteena tällä kertaa oli 15 minuutin aikavähennys.

Tästä lähdettiin liikkeelle:


 Tuo  keijukangas oli ainoa kukkiin viittaava kangas, joka minulta löytyi, joten se oli valittava. Kaivoin kangaspinosta myös jotain samaan sävymaailmaan viittaavaa trikoota, resoria ja nappeja. Keijukangas on Lasten Taikamaasta. Käytin aikavähennyksen heti alussa ja ensimmäiset 15 minuuttia söin karkkia ja kuuntelin musiikkia :) Klo 22.55 minulla oli valmiina tämmöinen setti Prinsessalle.


Ensimmäisenä oli mielessä tuo tunika, mutta olin onneksi niin nopea, että sain kokonaisen setin valmiiksi.

Siipiinsä keijupölyä hän hieroi aamuisin
että vastatuulessakin lentää jaksaisi
Kovat oli ajat ollu hällä takana
mut kuka uskois et' on olemassa
surullisia keijuja?


Tunikan pohjana on Ottobren Hoops, pidennettynä, levennettynä etukappaleesta ja pitkillä hihoilla. Halusin tunikaan myös ylipitkät, pussittavat hihat. Tunikan helmaan pussittavuutta hain tuolla resorilla. Meni hermot siihen framiloniin kiireessä.


Etukappaleessa keskellä on framilonilla tehdyt rypytykset ja hihan pyöriö on myös rypytetty framilonilla. Framilon piti purkaa kauluksesta kertaalleen, mutta ehdinpäs silti.


Legginssien kaavana on Ottobren Hopsis legginsit, mutta pätkäisin lahkeet tarkoituksella vajaamittaisiksi. 


Legginseissä on lahkeensuussa ulkoreunalla framilonilla tehdyt rypytykset. Lisäsin myös kirkkaanpunaisen napin tuomaan väriä ja eloa. 


Prinsessa ihmetteli aamulla uusia vaatteitaan, mutta näytti tykästyvän niihin loppujen lopuksi.
 

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta...


Melko värikäs setti, joten en tiedä, tuleeko käytettyä yhdessä noita. Tunika sopisi kivasti myös yksiväristen legginsien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti