keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hattarakekkerit


Viljamin puodin paketti saapui eilen ja pakkohan se oli kiireesti hakea, jotta pääsee ompelemaan uusista kankaista. Paketissa oli Hattarakekkerit -trikoota molemmissa väreissä. Äkkiä kankaat pikaiseen esipesuun ja kuivausrumpuun ja sitten niks naks saksilla ja vähän huristelua saumurilla ja ompelukoneella.


Eilen illalla jo syntyi molemmille paidat. Koskaan en ole mistään saanut noin reilulla kädellä leikattua kangasta. 60cm oli metri :) Hyvä mieli jäi Viljamin puodista ja ihan varmasti tilaan toistekin. Ja miten tuo kangas voikaan olla noin pehmeää?Harakkahampaan paidan kaava on tuttu Raide Ottobresta. Lisäsin siihen tuommoisen napitushalkion, joka aukeaa nepparilla. Päälle ompelin ihanan napin, joka tuli Viljamin tilauksen mukana.Prinsessan paita on leikattu Hoops-kaavalla, mutta hihat on pidennetty täyspitkiksi. Kaulukseen on ommeltu pingviininappi koristeeksi.Näille kekkereille ei tarvinnut lapsia kahdesti kutsua :) Ylimääräinen herkkupäivä keskellä viikkoa on joskus ihan hyväksi. Oli siellä Viljamin tilauksessa muutakin, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt syömään loput hattarat!

8 kommenttia:

 1. Ihanat lapset, supersuloinen kangas, taidokkaat ompelukset ja nätti koti. Kaikenkaikkian suloinen postaus <3

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä mielettömän kivat kuvat ja paidat. Ilo silmälle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat paidat! Kyllä nuo viljamin puodin kankaat on sitten ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään kovasti Viljamin kankaista. Palanen puudelia odottaisi tuolla ompelijaa.

   Poista
 4. Ihanat kuvat. Olet nähnyt vaivaa niiden ideoimiseen. Ja kauniit on paidatkin. Itselläni meni tämä kangas aivan ohi, jospa sitä saisi joskus lisää. 3-vuotiaani sanoi nämä kuvat nähdessään, että "Ooooo! Mistä saa sinistä hattaraa?" :D Ööö, täältä landelta. Ei mistään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tuli heti tämä kuvausidea mieleen, kun näin hattarakekkerikankaan kuvan. Hattara on ihan Citymarketista. Purkissa oli kolmea eri väriä. Lapset suostuivat mielellään tämmöisiin sovituskuviin :)

   Poista