lauantai 14. syyskuuta 2013

Savaway Viljamin Puoti ja varjoilua

Tämän viikon savawayssa olikin mielenkiintoinen systeemi. 
Muodostui kolmen hengen joukkueita ympäri Suomen ja jokaisen joukkueen piti löytää jäseniään yhdistävä tekijä. 
Meidän joukkueen yhdistävä tekijä on opiskelu. Joku opiskelee huvikseen, joku mielenkiinnon vuoksi ja joku keräilee tutkintoja. Yhtä kaikki, kenenkään ei olisi enää pakko opiskella. 
Meidän joukkueen nimi oli siis Ikuiset opiskelijat ja tunnuslauseena "Valmistuminen on nössöille!".

Viljamin puodin kuoresta paljastui palanen violettia puudeli-puuvillaa. Siitä piti siis syntyä jotain opiskeluun liittyvää. Ja syntyihän siitä.

Pitsivetoketjullinen pussukka opiskelijan kynille ja nepparillinen kukkaropussukka opiskelijan rakkaimmille aarteille, kuten Kelan ateriatukikortille :)

Ensin tosin tappelin ompelukoneen kanssa, tukikankaiden kanssa, vetoketjun kanssa, avainlenkin kanssa, neppareiden kanssa ja silityslaudan kanssa. Itkukin melkein pääsi. Syyttääkö perjantaita ja 13. päivää, vai armotonta väsymystä rankan työviikon päätteeksi. Puudelipuuvillaa jäi vielä ainakin meikkipussukkaan ja kukkaroon tms.

Silloin kun oli tämä savaway, leikkasin myös Prinsessalle applikaation valmiiksi. Tarkoitus oli tehdä Prinsessan mekko heti seuraavana päivänä, mutta sitten ei jotenkin huvittanutkaan. Aika kauan tuo pupu-parka siis lojui ompelupöydällä, kunnes sain sen vihdoin ja viimein applikoitua mekkoon kiinni. Tein siis savawayn varjoiluna. Pari tuntia tuohon meni, mutta jotenkin ei ollutkaan semmoinen stressi kuin yleensä savawayssa :)


Mekon kaava on Farbenmixin Hannah-tunikan kaava pidennettynä ja lyhyillä hihoilla. Helma on vedetty laiskuuden vuoksi rullapäärmeellä, mutta siitä tulikin aika kiva. Kaava on tosi leveä, tämäkin on kokoa 98/104cm, vaikka muuten ompelen Prinsessalle jo kokoa 116cm.


Venny-pupu on saanut ison sydänilmapallon itselleen. Menee ihan kivasti leggareiden ja pitkähihaisen päällä. 
Tyttö tykkää ja sehän on pääasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti