sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lahjoja

Opiskeluporukan yksi jäsen sai vauvan, joten lupasin koko porukan puolesta ommella jotain.


KVK:n turkoosista svetarineuloksesta Ottobren Mustikkahaalareiden kaavalla haalarit ja body Ottobren Kisuliini-kaavalla. 
Bodyn kuumailmapallokangas on ostettu Ottobren myymälästä ja pallotrikoo KVK:sta.


Haalareiden rinnuksiin applikoin yhden kuumailmapalloilevan possun. Setti on kokoa 68cm, joten vielä taitaa olla kasvunvaraa, mutta parempi niin. Lapset kasvavat.


Nämä paidat lähtivät jo loppukesästä ystävän pojille Etelä-Pohjanmaalle. Merirosvopaidan koko on 98cm ja talopaidan koko 116cm. Molemmissa kaavana Riff Ottobre-lehdestä.


Ystävälle puolestaan lähti tämä meikkipussukka samassa paketissa. Pussukan ohje on täältä. Ihana aasipuuvilla on Robert Kaufmanin puuvillaa Perhonen korvanlehdellä -nettikaupasta.

2 kommenttia:

 1. Tuo kuumailmapallokangas ei aikaisemmin sytyttänyt, mutta tässä yhdistelmässä se sai uutta särmää ja nyt haluan sitä itsellenikin <3 Pakko kokeilla myös tommosen pussukan tekoa, kiitos ohje-vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumoisin pinosin juuri tuon pilkkukankaan ja kuumailmapallokankaan päällekkäin pinoon ja huomasin, että ne sopivatkin kivasti yhteen. Pelkkä kuumailmapallobody olis ollut jotenkin liian kuumailmapallo :)
   Noita pussukoita on ihan näppärä tehdä. Tein keväällä kymmenen tarhantädeille lahjaksi :)

   Poista