sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Puudeleita päällä ja alla

Ihanalta Maijalta ihanasta Viljamin puodista sain ylläripaketin. Paketissa piti olla yksi nappi ja pandapuuvillan palanen. Mutta siellä olikin vaikka ja mitä. Violetti puudelipuuvilla oli tuttu kangas jo viime viikon savawaysta. Meinasin ensiksi tehdä Prinsessalle mekon, mutta sitten onneksi tulin järkiini ja mietin, mikä olisi käytännöllisempää.


Uusi syystakki tietenkin.


Takin kaava on Ottobren Against the wind. Kokona 116cm aavistuksen pidennettynä. 
Takki on kauttaaltaan vuoritettu Eurokankaan ohuella vuoritikillä. Hihoissa on pelkkä vuoritikki, jotta on helpompi pukea, muualla vuorina myös ihanaa vaaleanpunaista pilkkupuuvillaa Eurokankaasta.
 

Taakse ompelin sydämenmuotoisen heijastimen, niin pysyy heijastin aina mukana.

Hihoista piti tulla erilaiset, mutta sössin viimemetreillä ja sain reijänkin aikaiseksi, joten jouduin lyhentämään hihat ja lisämään resorit. (malli lahjottu yhdellä kis-kis karkilla)


Huppuun en leikannut alavaraa, vaan huppu on kokonaan tkkivuorta ja pilkkupuuvillaa.


Ripustuslenkki ja oma merkki niskassa. Ihanan pehmoinen ja lämmin takki juuri näille keleille.


Puudelitrikoosta Prinsessa sai simppelin trikoopaidan. Kaavana Ottobren Hoops pidennetyillä hihoilla. Resoriksi löysin vadelmanpunaista resoria, joka on juuri samaa sävyä kuin puudelin puhaltama purkkapallo ja Prinsessan farkut. Kolme nappia kauluksessa ovat pinkkejä, mutta menkööt nyt tämän kerran :)
Ihanat puudelit siis Viljamin puodista ja nyt houkuttaisi tilata tätä puudelia myös keltaisena. Siitäkin saisi varmaan kivan takin ommeltua :)

2 kommenttia:

  1. tää on kyllä nätti takki.kangas sopii hyvin tähän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuli takinompelukuume. Seuraava takki jo suunnitteilla :)

      Poista