maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sydämiä Prinsessalle

Tämä velourmekko valmistui tilaustyönä Prinsessan omasta aloitteesta. Kävimme Ottobren myymälässä ja neiti näki siellä tämän pinkin sydänvelourin. "Äiti, tuosta kankaasta tulisi minulle lämmin mekko. Käyttäisin sitä varmasti!" Joten velouria lähti mukaan metrin palanen. Olen aiemmin tehnyt vastaavan mekon juuri samanlaisesta sydänvelourista, mutta mangonkeltaisesta. Keltainen ei vain ole meidän Prinsessan suosikkiväri, joten siksi aiempi mekko on jäänyt vähäiselle käytölle.


Mekon kaava on muokattu Ottobren Naali-hupparista, numerosta 4/2010. Kaava on kokoa 104cm, hihoja pidennetty ja helma muutettu hupparista mekoksi. Melko leveää mallia, mutta sopii meidän laihukaiselle hyvin. Neiti käyttää normaalisti kokoa 110/116cm.


Hihoihin tuli ehkä aavistus liikaa pituutta, mutta kylläpä nuo lapset kasvavat.Huppu vuoritettu pinkki-valkoraidallisella trikoolla, joka myös lähti mukaan Ottobren myymälästä.Varmasti hyvä ja lämmin vaate syksyksi päiväkotiin. Voi käyttää leggareiden, sukkahousujen tai tavallisten housujen kanssa. Helma on tarpeeksi pitkä, joten peppu pysyy lämpimänä.


"Ja kato Äiti, jos päätä palelee, niin voi panna hupun päähän ja sitten on vähän niinku myyrä!"

3 kommenttia:

 1. Aivan huippu huppari ja niin käyttäjänsä näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti neiti suostuu käyttämään mekkoa nyt usein. Noista viisivuotiaista prinsessoista kun ei aina tiedä :)

   Poista
 2. Huippu hupparimekko! Nuita pitäsi itsekin alkaa tehtailemaan (:

  VastaaPoista