sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Sukkaa sun muuta


Sukkakalenterin sukissa olen vasta puolessa välissä menossa. Nämä So Sweet Socks -sukat  ovat nimittäin toukokuun malli. Mikäpä sen makeampaa, kuin neuloa sukat Kool aid -väreillä värjätystä langasta. Neuloessakin ihanan karkkinen tuoksu tuli välillä nenääni.


Näissä omissa pätkävärjäyksissä van usein käy niin, että langasta tulee epätasaista. Tässäkin vyyhdin alkupää oli tummempaa ja loppupää vaaleampaa, joten sukissa on kyllä selvä väriero. Mutta mitäpä sitä turhista välittämään. Nämä varmaan haalistuvat käytössä, koska olen niin huono käsinpesemään villasukkia. Heittelen niitä muun pyykin sekaan pesukoneeseen aina, kun ovat pesun tarpeessa. 

Nämä jäivät ihan omia jalkojani lämmittämään. Sopivat ohuutensa vuoksi hyvin kenkiin. 

Malli: So Sweet Socks
Koko: n. 38
Lanka:  itse värjätty Novita Nalle
Langan menekki:78g
Puikot: 3mm KnitPro cubics
Kyjy 2016 14. aloitukseni.Tarvitsin itselleni lapaset, jotka voisin laittaa lisälämmikkeeksi kinttaisiin. Otin hyllystä vanhaa Nallea ja päätin yhdistää siihen vähän uudempaa Nalle taikaa. No, olisihan se pitänyt muistaa, että vanha nalle on paksumpaa kuin uusi. Sen kyllä neuloessa sitten huomasi ja neulepinta näyttää epätasaiselta, mutta eipä näitä kukaan sieltä minun kinttaista tule katselemaan.


Malli: Oma lapassovellus
Koko: nainen
Lanka: Novita Nalle ja Nalle taika
Langan menekki: 51g
Puikot: 2,75mm KnitPro Symfonie Wood

KyJy 2016 aloitus nro 12.

Näitä Prinsessan säärystimiä tein ihan liian kauan. Syystä että ei oikein huvittanut, lanka oli kamalaa ja puikot ko. langalle liian paksut. Myöskään Magic loop -tekniikka ei ole minun juttuni, sillä minulla tuhraantuu paljon aikaa niiden kaapeleiden vetämiseen. Lisäksi, kun työ alkaa olla loppusuoralla, neule on painava ja hankala pitää käsissä. Onneksi nämäkin sitten vihdoin ja viimein valmistuivat.


Kuten kuvastakin huomaa, nämä ovat olleet valmiina jo pitempään. Kuvassa vielä nurmikko vihertää taustalla :)

Malli: Oma säärystinviritelmä
Koko: lapsen ohuehko jalka
Lanka: Tosi vanha Novita bambino (äiti ostanut Prinsessan peittoa varten silloin kuin Prinsessa oli vielä mahassa)
Langan menekki: 52 g.
Puikot: 3mm KnitPron pyöröt, tehty magic loopilla

KyJy 2016 aloitus nro 7. Aloitettu 16.8., valmiit 6.10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti