torstai 16. kesäkuuta 2016

Leikin loppu

Valitettavaa, mutta totta, että Salainen neuleystävä, kevät 2016-kierros on päättynyt. Hain eilen illalla kesäkuun pakettini postista ja heti kotona revittiin se lasten kanssa auki :)
Paketti oli kokonaisuudessaan upea! Ihan niin kuin kaikki muutkin paketit tänä keväänä.Paketista löytyi puuvillalankoja, joista SNY:ni oli ajatellut minun virkkaavan kesäpipoja. Herkkuja oli monenkokoiseen suuhun:Lapsille oli pakastettavia mehujäitä ja myös jääpalamuotin päättivät omia itselleen :)Minä sain hemmottelunaamioita kasvoille ja ihan kyllä tarpeeseen tulivat :)Peltirasiassa oli sisällä tällainen neulojan ensiapusetti:


Sny:ni oli neulonut minulle kassitossut:


Paketissa oli myös huiviohje, kirje ja kortti, jossa SNY:ni paljasti henkilöllisyytensä.

 Salainen neuleystäväni paljastui Elämän&langan fiilistelyä -blogin Saduksi.

Satu mietti, olenko arvannut, kuka pakettien takana on. Ja onhan minulla jokin aavistus jo ollut. Yhdessä paketissa nimittäin näkyi niin selvästi lähetyspaikkakunta, vaikka en edes urkkinut. (Tuttu paikannimi minulle, joka olen siellä päin lapsuuteni asunut.) Ja olin juuri lukenut Sadun blogia, jossa hän kertoi käyneensä naapurikaupungissa. Laskeskelin yhteen yksi plus yksi ja  ajattelin, että salaiseni on pakko olla Satu :)

Kiitos kiitos kiitos Satu paketeista ja mukavasta ja jännittävästä keväästä! Kiitos, että olet ottanut mieltymykseni huomioon ja huomioinut paketeissa niin lapsia kuin kissaakin :)

Mukavaa kesää myös teidän perheelle!

4 kommenttia:

 1. Kyllähän mulla vähän jännittikin, kun huomasin sulla olevan yhteyksiä tähän lähialueelle, että mites käy :-D
  Yritinpä kuitenki vähän muutella kirjotustyyliäni ja vähentää hymiöitä ja sen semmosta, ja vähän yritin varoa paljastamasta, että lapsiakin mulla on. Ja monet kuvat jouduin blogia varten kuvaamaan uusiksi, ettei vain taustalla näy vihreitä jumppapalloja :-D
  Valitettavasti vain en pystynyt lähtemään kovin kauas postittamaan paketteja :-D

  Mutta pääasia, että kevät on ollu sulle mielekäs ja paketit onnistuneita <3

  VastaaPoista
 2. Upea paketti.
  Mielenkiintoista tämä parien jakaminen kyllä. Teillähän mukava vihreä lanka välissä :)

  VastaaPoista
 3. Hieno lopetus kierrokselle, mahtava paketti! Salaisuus säilyi kuitenkin, vaikka aavistuksia olikin:)
  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Nuo saamasi kassitossut ovat kyllä metkoja, pitäisi varmaan itsekin kokeilla. Upean värisiä lankoja olet saanut myös. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista