torstai 25. elokuuta 2016

Pienille voimistelijoille

Olen nyt viime aikoina tehnyt paljon voimistelupukuja myös tilauksesta. Minusta on mukava tehdä yhteistyötä pienten ja vähän isompien voimistelijoiden kanssa, joilla usein on melko tarkat vaatimukset toiveet oman puvun suhteen. 
Ja niin se pitää ollakin. Jos treenejä on esimerkiksi 15 tuntia viikossa, niin pitäähän sitä olla hyvät varusteet ja puku, joka on sopiva ja ennen kaikkea puku, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Eikä yhdellä puvulla tietenkään pärjää.
 Jos jotain väriä ei ole minulla ollut, olen sitä pikaisesti tilannut. 
Nopeaa ja laadukasta palvelua saa Flextexiltä, kuten olen jo aiemminkin todennut.

Tämän pitkähihaisen puvun tein sinisestä ja hopea/valkoisesta mystiikka-lycrasta. 
Eteen kiinnitin muutaman Swarovskin strassin. Tästä tuli kyllä niin tilaajansa näköinen puku. Kyseinen neiti tilasi myös shortsit, jotka eivät saaneet olla tavalliset yksiväriset. Sain kuvan, jonka tyylisiä shortseja haluttiin ja sen mukaan sitten piirtelin kaavan. 
Kahdet koekappaleet tein kaavasta ja ne päätyivätkin oman tytön shortseiksi.


Shortseihinkin laitoin strasseja, vaikka en tiedä, kauanko ne pysyvät, sillä varmaan nojapuilla tulee hankausta sen verran, että saattavat lennellä irti. Mutta laitetaanpa sitten uusia, kun siltä näyttää.

Eräs pieni neiti oli nähnyt tämän tekemäni "Frozen-puvun" toisen pienen neidin päällä harkoissa ja piti tietenkin saada oma vastaava puku. 


 Lumihiutaleet ja turkoosi mystiikka-lycra olivat kuitenkin sillä hetkellä loppuneet, joten tehtiin samantyylinen puku. 
Tähänkin pukuun käytin sinistä mystiikka-lycraa ja yläosaan valkoista hologrammilycraa. Swarovskin strasseista yritin askarrella lumihiutaletta muistuttavan kuvion.Shortsit ovat mustaa lycraa ja niihinkin tein lumihiutalekuvion.

Näytti kelpaavan tilaajalle ja hienon sovituskuvankin sain. 
Sopii kyllä hyvin tälle vaalealle neidille tämä väri. Oma Prinsessani totesi puvun nähdessään, kunka epäreilua on, että noin pienellä saa olla harkkapuvussa ja jopa shortseissa noin paljon "timantteja". :) 
Taisi olla vähän kateutta ilmassa :)

Taas uutta kangastilausta odottelen, jotta saan yhden tilauspuvun lisää ommeltua. 
Edelleen otan yksittäisiä pukutilauksia vastaan, mutta ryhmäpukutilauksiin ei minulla ole aikaa. (ellei sitten oma seura pyydä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti