perjantai 13. toukokuuta 2016

Toukokuun paketti

Eilen piippasi kännykkä, että Salaisen neuleystävän toukokuun paketti olisi noudettavissa postissa. Pitihän se heti järjestää niin, että pääsin postiin paketin noutamaan. Vähän meinasi naurattaa, kun paketin hain, sillä salainen ystäväni on lähettänyt pakettini joka kerta varsin liikunnallisissa laatikoissa ;) Kaksi ensimmäistä tulivat jumppapallolaatikoissa ja tämä paketti oli pakattu hulahulavanteen laatikkoon :)
Lapset norkoilivat saman tien vieressäni, kun kerroin että paketti on salaiseltani.
 Ovat varmaan oppineet liian hyvälle, sillä Sny:ni on heitä hemmotellut lähetyksissään.

Paketti oli tälläkin kertaa todella runsas, katsokaa vaikka:


Paketissa oli minulle ihania lankoja, joista toinen, tuo Dropsin alpakan ja villan sekoitus oli minulle ihan uusi tuttavuus.
 Sopii varmasti johonkin ihanaan huiviin. Aivan ihanan pehmoista!


Fabel on samaa sävyä, kuin ensimmäisessä paketissa ja jihuu, nyt se riittää pitkiin raitasukkiin itselleni.


Paketista löytyi Tyyliä puikoilla -kirja, jonka Sny:ni kertoi löytäneensä käytettynä. 
Enpä kyllä olisi huomannut, sillä oli ihan uudenveroinen. Vähän jo ehdin illalla kirjaa selata ja ihan varmasti sieltä löytyy toteutettavia asioita.


Sny:ni oli laittanut pakettiin toukokuussa istutettavia siemeniä, sillä minähän nykyään olen innostunut puuhastelemaan puutarhassa. Meillä meneekin kasvimaa tänä vuonna uuteen uskoon, sillä fasaanit ja jänikset tykkäävät siellä liikaa oleskella, joten teemme sinne lavakaulusviljelmän, vaihdamme uudet mansikan taimet ja aitaamme koko höskän verkkoaidalla. 
Muistikirjaa Prinsessa vähän himoitsi itselleen, mutta vielä en ainakaan sitä hänelle luvannut.Herkkuja löytyi taas paketista jaettavaksi. 
Keksejä jo maisteltiin ja tikkareitakin oli alun perin neljä, mutta kaksi niistä katosi välittömästi lasten mukaan, vaikka kuinka yritin perään huutaa, että karkkipäivä on vasta perjantaina :)


Itse tehtyä paketissa oli tällä kertaa nuo keväänvihreät kämmekkäät, jotka Sny:ni oli neulonut minulle TeeTee Pallas -langasta. Nepä olivat juuri sopivat käsiini ja pääsivät heti käyttöön. 
Minä olen niin otettu, kun Sny:ni teki minulle nämä. Vaikka itsekin osaan neuloa, niin onhan se mahtavaa saada lahjaksi jonkun ajatuksella tehdyt asusteet, sillä tiedän, että nämäkään eivät ihan hetkessä ole valmistuneet. 
Paketissa oli myös pyöröpuikot, joita Sny:ni oli ajatellut looppaukseen käytettäväksi.
 Kiitos, ihan varmasti yritän ottaa senkin tekniikan kunnolla haltuun kesän aikana.

Iso kiitos Sny tästäkin paketista! Olet kyllä osannut huolella valita juuri minulle sopivat sisällöt paketteihin <3 7 kommenttia:

 1. onpa tosiaan runsas, ihana paketti <3.
  Kirjan kannessa ainakin hihatin näyttäisi kivalta mallilta toteutettavaksi.

  VastaaPoista
 2. Ylellinen, runsas ja kauniin keväinen paketti. Sinua hemmotellaan sanoo jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 3. Onpas mukava kuulla, että pidit tästäkin paketista.
  Kyllähän minä yritin ihan sinua ajatella myös paketin ulkoasun osalta, mutta voin kertoa, että viimeisen paketin ulkokuori tulee olemaan haastavaa löytää :D

  Fabelin otin sinulle omasta laatikostani. Ensimmäisen kerän ajattelin niitä pääsiäiskoristeita varten. Mutta kun huomasin sinun innostuneen ohuista sukista, niin päätin laittaa tämän toisenkin sinulle. Jos pääsisi parempaan kotiin sinulla kuin minulla!
  Kämmekkäät yritin myös tehdä ihan sinua ajatellen, nätit mutta vähän sporttisemmat. Ohjetta noihin ei ole muualla, kuin tuossa yhdessä parissa ;)

  Saapas nähdä, mitä keksin kesäkuulle! Mietintämyssy onkin jo täydessä työn touhussa!

  Terveisin
  SNYsi12

  VastaaPoista
 4. Olipas siinä runsautta ja ihanuutta kerrakseen:)

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti!
  T. Jonkin toinen sny myös

  VastaaPoista
 6. Upea paketti =) Ja sisältää vaikka ja mitä =)

  VastaaPoista
 7. Upea paketti =) Ja sisältää vaikka ja mitä =)

  VastaaPoista