sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesäinen ompeluvaihto

Osallistuin taas Fb:n ompeluryhmän ompeluvaihtoon, sillä viimeksikin se oli niiiin mukavaa. Nyt oli tarkoituksena ommella jotain kesäistä arvotulle ystävälle ja itse sai paketin joltain toiselta.

Minä ompelin samanikäiselle neidille kuin meidän Prinsessa on ja tämä kyseinen neitikin vaikutti ennakkotietojen perusteella yhtä nirsolta kuin omanikin. Niinpä testasin Prinsessan mielipiteitä ja ompelin tämmöisen setin, jonka esittelin omalle Prinsessalle.


Prinsessa tuumasi, että: "Oi, onpa tosi hieno, teethän mullekin tuollaisen!" Joten uskaltauduin postittamaan tämän setin Tampereelle. Toppi on tuttu Ottobren Seesaw ja hame on vain summissa saksittu ja koristeltu rullapäärmeellä ja rusetilla. 

Toiselle perheen lapsista, kolmevuotiaalle pojalle, ompelin dinosaurustrikoosta kalastajalakin. Valitettavasti en muistanut ottaa lakista kuvaa ennen postitusta. Mutta kuulemma sopiva on. Ja tämäkin setti kelpuutettiin, joten voin huokaista helpotuksesta :)

Mekin saatiin paketti. Ja ihana paketti olikin.Ilmoittautumisen yhteydessä toivoin erityisesti, että salainen ystäväni ompelisi HarakkaHampaalle jotain, sillä hänellä on uupeloa kesävaatteista. Ja niinpä paketista paljastuikin tosi ihana velourliivi viileisiin kesäiltoihin (ja mahtuu vielä syksylläkin) sekä joustofroteiset shortsit. Paketissa oli lisäksi Prinsessalle puuvillainen pantahuivi ja suklaalevy. Suklaalevy oli varmaankin tarkoitettu minulle ;)

Kiitos Katja, salainen ompeluystäväni!

Nämä ompeluvaihdot ovat kyllä olleet kivoja ja jännittäviä. Varmasti osallistun jatkossakin!1 kommentti:

  1. Aivan ihana tuo sinun tekemä setti! Ja on saamasikin paketti hieno. Miten vaan tytöille tulee aina tehtyä enmmän vaatetta :)

    VastaaPoista