sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ei yhtään pinkkiä, osa 3.

Ompelin Prinsessalle aiemmin nämä ja nämä setit. Niitä on kyllä ahkerasti käytetty, joten vielä kolme toisiinsa sointuvaa ylä- ja alaosaa vaatekaapin täytteeksi.


Princess castle Ottobre 4/2013 -lehdestä on ollut pitkän aikaa to do -listalla. Nyt sitten vihdoin ja viimein ompelin sen. Turkoosi pilkkutrikoo oli ehkä kaikista kauimpana Prinsessan mukavuusalueelta, mutta onneksi Prinsessa kelpuutti tämän mekon.


Vajaamittaiset hihat jatkoin pitkillä resoreilla, sillä mielestäni vajaamittaiset hihat näyttävät lapsen päällä siltä, että vaate on jäänyt pieneksi.Valko-keltaraidallisella trikoolla yritin muokata kokonaisuutta niin, ettei mekko näyttäisi yöpaidalta. Nämä kaikki kankaat on ostettu KVK:sta. Leggareiden kaavana on Ropina Ottobresta.


Ottobren 1/2013 Lucky cat -tunikaan yhdistelin pilkkuja ja raitoja. Tämä oli tosi työläs ommella, sillä lähes joka saumaan piti laittaa framilonrypytys. Osan framiloneista vaihdoin perinteiseen poimulankarypytykseen, sillä minä ja framilon emme tule kovin hyvin toimeen :)


Leggarit on ommeltu Ottobren myymälästä ostetusta Hilcon raitatrikoosta, Ottobren Hopsis kaavalla.


Ottobre 3/2012 Seesaw-topin -kaavalla ompelin ihanasta Majapuun  Taikurin apulaiset -trikoosta kesäksi topin. 
Kaveriksi pääsivät mustasta paksummasta trikoosta ommellut Milla -housut Ottobresta 6/2010.


Näitä toppeja täytyy ommella kesäksi lisää!


Ihanat rimpsuhihat!

Nämä kaikki kolmen postauksen ylä- ja alaosat on suunniteltu niin, että niitä voi yhdistellä oman mielensä mukaan miten haluaa. Monikäyttöisiä kokonaisuuksia siis.

Seuraavaksi ompelun alla on poikien vaatteita :) Sur sur.

8 kommenttia:

 1. Ihania! Tuota Seesaw-toppia en ole ennen huomannutkaan. Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tehnyt tuolla kaavalla pari kappaletta niin, että olen lisännyt pitkät hihat. Mutta tämä oli ensimmäinen lyhythihainen.

   Poista
 2. Ihania vaatteita jokainen. Seesaw ja princess castlea pitää kokeilla (viimeksi mainitusta kaavat piirretty about vuosi sitten)...

  VastaaPoista
 3. Jaahas, täytyykin taas pitkästä aikaa ommella seesaw-paita, niin kivalta tuo näytti :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! Ja nuo pupupaidan hihat <3

  VastaaPoista
 5. ompas kiva topin kaava, nuo hihat ennenkaikkea! täytyy käydä kurkkaamassa kirjastossa. Muutenkin kivoja juttuja sulla, jään seuraamaan. :)

  VastaaPoista