keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Pukinkonttiin

Aiemmin luulin, etten ehtisi mitään itsetehtyä laittaa pukinkonttiin, mutta ehdinpä sittenkin edes jotain. 
Nämä voi nyt huoletta julkaista, sillä asianosaiset ovat jo saaneet pakettinsa.

Veljen vaimo sai Noshin luomupuuvillajerseystä tunikamallisen puseron.

 Tämähän on ihan perusperus pertsaa, mutta juju onkin tuossa kuosissa. 
Asianosainen taitaa ajella skootterilla.

(Tosi vaikeaa saada pimeässä otettua kuvia. Tässäkin tunikan kuvassa on värit ihan vääristyneet. Kankaan väri on luonnossa oliviinvihreä, kuten noissa pipoissa.) Samaan pakettiin sujahti myös pipo, jossa mummojen uimalakkirypytys, kuten muissakin aiemmissa tekeleissäni.
Niskaan laitoin HarakkaHammas-merkin ja vihreän sydännapin.Tässä kuva piposta sivulta. Tuo pipon takarypytys auttaa siinä, että pipo istuu päähän paremmin. Ei tarvitse niin asetella. 
Pipon vuori on joustofroteeta.


Veli sai ihan perus ruttupipon, jossa päällä mustaa joustocollegea ja vuori joustofroteeta. HarakkaHammas-merkki on niskassa ja veljelle tiedoksi, että tämä kuuluu pukea niin, että laitat ihan tavallisesti ensin päähän ja sitten läsäytät itseäsi avokämmenellä päälaelle :)


Oma rakas kummityttöni sai myös pehmeän paketin. Hänen äidiltään tuli toivetta, että mitäpä jos ompelisin jotain lahjaksi. Kauheat paineethan siitä tuli, enkä yhtään tiedä menikö syteen vai saveen. Nuo nuoret neidit kun ruukaa olla joskus aavistuksen kranttuja :)


Kummitytön pakettiin sujahti siis aluksi kaksi pipoa. Harmaa sydänpipo on vuoritettu fleecellä ja siinä on uimalakkirypytys takana. Muffinssipipo on vuoritettu joustocollegella ja se sai koristeeksi tupsun.Pakettiin sujahti myös kaksi peruspaitaa Ottobren 4/2013 Ruler-kaavalla. Paidat ovat kokoa 140cm.


Pinkit joustocollegehousut ovat tutulla Saimi-kaavalla ja myös kokoa 140cm. Tässä siis kummitytön paketti kokonaisuudessaan. Toivottavasti kelpaa, kummitätiä vähän jänskättää.

Enemmänkin olisin halunnut joululahjoja ihmisille ommella, mutta tänä syksynä en kiireeltäni ehtinyt.
 Ensi vuonna uusi yritys.

4 kommenttia: