lauantai 25. helmikuuta 2017

Uuden kaavan kokeilua

Tein muutaman voimistelupuvun uudella kaavalla. Tai onhan noiden tekemisestä jo hetken aikaa vierähtänyt, mutta kun kaksi puvuista lähtivät käyttöön välittömästi niiden valmistuttua, niin en ehtinyt kuvia napata. Oikein salamana katosivat käsistäni ja menivät tositoimiin. Oikeastaan parempi niin, että olivat mieluisia, kuin että olisivat jääneet hengariin roikkumaan.


Tämän puvun tein näistä kolmesta ensimmäisenä. 
Kaava on Jalien 3464 ja siitä loistava, että siihen voi käyttää ja yhdistellä kaikkia jämäpaloja. Kapeatkin soirot pääsevät hyötykäyttöön.


Otin Prinsessalle jo käyttöön isomman koon, eli kahdeksanvuotiaan koon, vaikka 7-vuotiaan koko on vielä käytössä. Onpahan vähän kasvunvaraa. Kaava oli muuten loistava, mutta kuten kuvista näkyy, niin hihoissa on liikaa väljyyttä tai Prinsessan hauikset ovat liian pienet :)
Vähän jo kavensin hihaa, mutta saisi kaventaa enemmänkin. Prinsessan mielestä on kuulemma ihan hyvä, eikä väljyys haittaa.
Puvussa on yhdistelty siis turkoosia mystiikka-lycraa ja pinkkiä sekä turkoosia hologrammilycraa.

Tästä puvusta tuli niin herkku ja kimmeltävä tuon hololycran ansiosta, ettei laitettu edes yhtään strasseja.  


Tähän toiseen pitkähihaiseen valitsin kankaat ihan sattumalta, sillä nämä sattuivat olemaan kangaspinossa päällekäin ja siitä ne sitten bongasin.


Flo orange ja Aquamarine mystiikka-lycra saivat kaverikseen hopeaa holo-mystiikkaa lycraa.


Etukappaleelle kiinnitin muutaman aquamarinen Swarovskin strassin.

On kuulemma ihanin puku ikinä :)Tämä hihaton puku on myös samaa kahdeksanvuotiaan kokoa ja siinä yhdistyvät vaaleansininen ja lime mystiikka-lycra sekä keltainen hologrammilycra.
 

Puku on Prinsessan mielestä liian keväinen eikä kuulemma sovi hänen väreihinsä, joten meni tuonne Myytävät-välilehdelle suoraan myyntiin.

On se niin mainio noiden mielipiteidensä kanssa :)


Kaikkia näitä ihania kankaita ja hyviä kaavoja voi ostaa Flextexiltä, jossa on paras asiakaspalvelu ikinä. Suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä pukuja! Tämä näyttää ihan omalta taiteen lajiltaan tälläiselle tavalliselle tallaajalle. Olet taitava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Näiden pukujen ompeluun jää tosissaan koukkuun, oikein hurahtaa :) Koko ajan on mielessä uusia väriyhdistelmiä ja koristeluja.

      Poista